Kupon vrijedi do 30.03.2023.

U samom centru prekrasnog starog grada Rovinja, smještene svega nekoliko metara od glavnog trga i poznatog Balbijevog luka, nalaze se Noemine sobe Rovinj. 

Smještajne jedinice se nalaze u malom unutrašnjem dvorištu povijesne ulice Zdenac, u neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojni restorani, cafei i barovi poput Cafe Batel ili Tunaholic fish bar.

Renovirana kuća raspolaže sa sedam smještajnih jedinica koje se sastoje od pet dvokrevetnih soba, suita te jednom četverokrevetnom sobom na dvije razine – maisonette tipa. Svaka jedinica je moderno uređena te visokokvalitetno opremljena.

Potpuno renovirani Sunset Residence Rovinj odlikuje se središnjim položajem, modernim dizajnom i velikim izborom soba, studija i apartmana. Smješten u mirnoj ulici, udaljen svega nekoliko minuta hoda do marine, plaže i starog grada Rovinja. Individualni i visokokvalitetni namješteni smještaj jamči savršen odmor.

Otkrijte Rovinj – istarsku perlu

Smješten na prekrasnoj obali Istre, nalazi se zasigurno najromantičnije mjesto na Mediteranu: Rovinj. Savršen cilj putovanja za sve koji žude za flairom prošlih vremena. 

Ovu posebnu atmosferu može se naći samo ondje gdje su kuće jedna blizu druge, u uskim uličicama koje se svako toliko proširuju u malene trgove. Noemine sobe Vam nude savršen smještaj za Vaš boravak.