Proljetna uživancija u Blue Waves Resortu 4* na Krku - 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 13 godina, Health & Relax zona, SPA, vanjski bazeni, dječja igraonica...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samoj plaži, uz kristalno čisto more, u najljepšoj uvali Malinske očekuje Vas Blue Waves Resort... Kupon vrijedi od 14.04. do 04.06.2023.

BLUE WAVES RESORT 4*

Naša misija započela je 2009. godine kada je Resort i sagrađen, a traje sve do danas. Otok Krk je savršena destinacija za odmor gotovo tokom cijele godine i zaslužuje hotel u kojem istovremeno možete uživati kao u udobnosti vlastitog doma i biti savršeno ugošćeni.

Slijedeći ideju modernog resorta s toplom atmosferom u kojoj se osjećate kao kod kuće, svaka od naših 97 soba dizajnirana je pažljivo koristeći prirodne boje i materijale, a sve sobe opremljene su u skladu s standardima hotela sa četiri zvjezdice. Sobe i suitevi podijeljeni su u tri odvojena objekta, a niti jedan nije viši od tri kata.

Uživajte u toplim bojama u našim Standardnim sobama nakon romantične šetnje uz plažu ili nakon kupanja u bazenu. Sve sobe su klimatizirane i nude pogled na sjevernu stranu hotela, a poneke imaju i mali francuski balkon. Opustite se u moderno uređenom interijeru koji nudi bračni krevet i LCD televizor sa satelitskim programom, minibar i sef. Kontakt s obitelji, prijateljima ili kolegama olakšat će Vam bežični internet i direktna telefonska linija. Prostrana kupaonica opremljena je s kadom i sušilom za kosu.

Prepustite se pogledu na plavo more u našim Superior sobama s prostranim balkonom. Dobar san osigurat će vam veliki bračni krevet, a ova soba nudi i sofu. Ukoliko imate pokoju poslovnu obavezu, na raspolaganju vam je radni stol, bežični internet i telefon, a vrijedne predmete pohranite u sef. Predah nakon boravka na suncu potražite pred satelitskim LCD televizorom uz osvježenje iz minibara koji je nadohvat ruke. Komforna kupaonica opremljena je s tušem te sušilom za kosu.

Za obiteljski odmor kao kod kuće, izaberite Family Junior Suite. Nakon objeda, provedite popodnevni odmor u prostranom bračnom krevetu dok Vaša djeca gledaju TV program na LCD televizoru udobno smješteni na sofi u dnevnom boravku. Ukoliko imate pokoju poslovnu obavezu, na raspolaganju vam je radni stol, bežični internet i telefon, a vrijedne predmete pohranite u sef. Osvježite se tuširanjem u udobnoj kupaonici s kadom ili tušem.

Ponuda uključuje i korištenje Health & Relax zone - unutarnji bazen, fitness, jacuzzi ● korištenje vanjskih bazena, ležaljki i suncobrana uz bazene (ovisno o vremenskim prilikama) ● 1x tijekom boravka besplatan ulaz u SPA 120 minuta - finska sauna, bio sauna, parna kupelj, grijane keramičke ležaljke, grijana klupa ● 1x Wellness voucher u vrijednosti od 10 eura po osobi (vrijedi za osobe starije od 18 godina)

HEALTH & RELAX ZONA

Relaksirajuća toplina saune sigurno će vas opustiti, a na raspolaganju je i mali zatvoreni bazen s grijanom slatkom vodom te jacuzzi. Za aktivno opuštanje potražite suvremeno opremljenu fitness sobu s pogledom na zatvoreni bazen.

SPA

Wellness koji se sastoji od finske saune, bio saune, parne kupelji te lakonijuma – prostor za opuštanje na grijanim ležaljkama. U finskoj sauni temperature se kreću od 70-85 °C, a zbog niske relativne vlažnosti od 15% zove se još i suha sauna. Bio sauna, sa nešto nježnijom klimom, sa temperaturama 50 – 60 °C i uz relativnu vlažnost 20% – 40% pravi je izbor za one kojima su uvjeti u finskoj sauni pre intenzivni. 

Parna kupelj svojom visokom vlažnošću i nešto nižom temperaturom od oko 45 °C, a uz udisanje mirisa prirodnih eteričnih ulja pozitivno utječe na disanje, cirkulaciju te opuštanje mišića. Nakon što se opustite i revitalizirate Vaše tijelo u saunama, na raspolaganju su Vam grijane klupe u lakonijumu gdje ćete na najugodniji način „zapečatiti“ Vaše wellness iskustvo.

Besplatno korištenje igraonice za djecu svaki dan - Playstation 4, Xbox One, stolni nogomet, air hockey ● snack bar za djecu svakodnevno u igraonici (grickalice i sokovi od 15 do 16 h) ● tjedni program aktivnosti - pilates, joga, aerobic, vođene šetnje, tematske zabave za djecu...

Gradić MALINSKA je iznimno mjesto, bogate turističke prošlosti, smješteno u uvali na sjeverozapadnoj strani otoka Krka. Razveselit će Vas podatak da je okruženo netaknutom prirodom, zelenilom i predivnim plažama, ali cestovno dostupno jer je udaljeno svega 15 km od Krčkog mosta pa stoga i vrlo dobro povezano s kopnom. 

 

Današnja Malinska je turistički biser koji s ponosom čuva svoju ribarsku i pomorsku tradiciju, a gostima nudi bogatu gastronomsku ponudu. Posjetite ju u bilo koje doba godine. Čisto more, uređene šljunčane i pješčane plaže okružene šumom i zelenilom zaštitni su znak Malinske.