70% popusta na paket mršavljenja - 6 vrhunskih tretmana oblikovanja tijela u salonu Bio+klinik u Zagrebu: vakum slim vreća, Tesla, cryo 4 zone 4D, limfna drenaža, butt lift i anticelulitna masaža!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 22.05.2023.

Cijena uključuje: 1x vakum slim vreća za mršavljenje + 1x Tesla 30 minuta + 1x cryo 4 zone 4D + 1x limfna drenaža + 1x butt lift + 1x anticelulitna masaža

VACUSLIM je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

KRIOLIPOLIZA je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

BUTT LIFT je sve popularniji tretman za vidljivo zategnutu, podignutu i zaobljenu stražnjicu! Ovim tretmanom podiže se i konturira stražnjica, stimuliraju se mišići, razbija celulit i masne naslage te se poboljšava cirkulacija i elastičnost kože. 

LIMFNA DRENAŽA odličan je tretman za detoksikaciju organizma i jačanje imuniteta. Ona djeluje na limfni sustav i njegov tijek, pa samim time i na odvođenje viška tekućine iz organizma i celulit. Vrlo je učinkovita kod osjećaja teških nogu, a uz sve to je iznimno opuštajuća!