Uskršnji odmor u Kampu AdriaLux Selce - 3 dana/2 noćenja za do 5 osoba u luksuznim mobilnim kućicama Premium ili Exclusive sa jacuzzijem, vanjski bazen, poklon dobrodošlice... već od samo 165 €!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u oazi mira i tišine na samo nekoliko metara od mora - AdriaLux mobilne kućice dizajnirane s istinskim nadahnućem i osjećajem luksuza učinit će vaš blagdanski odmor udobnijim i ugodnijim... Kupon vrijedi isključivo za 07.04.-10.04.2023.

ADRIALUX SELCE

U miru mediteranskog raslinja na 8 hektara prostire se kamp Elements Selce, koji predstavlja idealno utočište za odmor u modernim i potpuno opremljenim mobilnim kućicama. 

Kamp se nalazi svega nekoliko minuta ugodne šetnje uređenom šetnicom uz more do malog primorskog mjesta Selce, sa nizom trgovina, kafića i restorana sa odličnom gourmet ponudom mediteranskih specijaliteta. Okružen je bogatim zelenilom i predivnim pogledom na otok Krk.

U cijenu uključeno i : korištenje vanjskog bazena sa sunčalištem + poklon dobrodošlice + besplatni parking i Wi-Fi + korištenje posteljine i ručnika + završno čišćenje + rani check-in i kasni check-out sukladno raspoloživosti (potvrda na recepciji)!

PREMIUM MOBILNA KUĆICA

Opustite se u jednoj od luksuznih Premium mobilnih kućica sa predivnim pogledom na more, smještene na svega 15 m od bazena i blizu plaže. Premium mobilne kućice opremljene su sa dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, velikom natkrivenom terasom te svime što vam je potrebno za opuštajući odmor.

Kompletno opremljena kuhinja ima mikrovalnu pećnicu, štednjak sa keramičkom pločom za kuhanje, perilicu suđa, frižider sa frizerom, Nespresso aparat za kavu, kuhalo za vodu i ostali pribor.

DODATNE POGODNOSTI:
voucher s popustom od 10% u restoranu Kruh i Vino;
roštilj na upit u Exclusive mobilnim kućicama
(najaviti dan ranije)

EXCLUSIVE MOBILNA KUĆICA SA JACUZZIJEM

Uživajte u svom odmoru u Exclusive mobilnim kućicama udaljenim 80 m od plaže. Kućice su pogodne za smještaj do pet osoba uz dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Uz jacuzzi i ljuljačku na terasi, možete dobiti i roštilj na upit te uživati u pogledu na more i vrt.

Kompletno opremljena kuhinja ima mikrovalnu pećnicu, štednjak sa keramičkom pločom za kuhanje, perilicu suđa, frižider sa frizerom, Nespresso aparat za kavu, kuhalo za vodu i ostali pribor. U kućici imate i sef i ledomat.