Nezaboravno ljetovanje u Hotelu Medena u Segetu Donjem kraj Trogira - 8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih ili 2 odraslih i 1 dijete do 7 godina GRATIS, vanjski bazen i spray park!

59 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo od subote do subote, u periodu od 01.07. do 26.08.2023.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. 

Sobe Standard park nalaze se na 1. i 2. katu, B zgrade. Sve sobe imaju kupaonicu sa kadom i balkon s pogledom na park, telefon, SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini hladnjak, besplatan Wi-Fi i sef.

Sobe Standard morska strana nalaze se na 7. i 8. katu, B zgrade. Sve sobe imaju kupaonicu sa kadom i balkon s pogledom na more, telefon, SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-Fi i sef.

Superior sobe morska strana s francuskim balkonom nalaze se na 6. katu, B zgrade, renovirane su 2008. godine. 

Sobe imaju kupaonicu s kadom i francuski balkon s pogledom na more, sef, mini hladnjak, LCD SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, telefon i besplatan Wi-Fi.