Čari opuštanja i odmora na Krku - 2 dana/1 noćenje s doručkom u Hotelu Kanajt 4*, korištenje wellnessa, fitnessa, a sve za 2 osobe po odličnoj cijeni...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! EXTRA pogodnost - 10% popusta na usluge u obližnjem restoranu "9 Bofora" u Marini Punat! Kupon vrijedi do 18.05.2023.

HOTEL KANAJT - mali obiteljski hotel, nekadašnji biskupski ljetnikovac iz 1528. godine...

Hotel sa 22 vrhunski uređene sobe nudi potpunu udobnost i toplinu kućnog ugođaja. U svojoj ponudi Hotel Kanajt ima četiri vrste smještajnih jedinica: Single sobu, Standard sobu s pogledom na park, Superior sobu s pogledom na more i terasom te Suite.

Svaka od njih opremljena je sa svim potrebnim sadržajima koji omogućuju gostima miran i ugodan boravak. Nadalje, svim gostima osiguran je besplatan Wi-Fi, piće dobrodošlice te besplatno parkirno mjesto u neposrednoj blizini hotela.

Ponuda uključuje i korištenje wellnessa 2 h po danu i osobi + korištenje fitnessa + besplatan ogrtač za wellness!

Jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona.

Vježbajte i uživajte u prekrasnom pogledu na Marinu Punat i Puntarsku dragu. Uz malen, ali funkcionalan prostor za vježbanje nalazi se i veliki šah i trampolin. Sport, rekreacija i zabava za sve generacije – sve na jednom mjestu.