Upoznajte svijet u malom koji će razveseliti sve generacije - Gorilla Travel vodi Vas na jednodnevni izlet u KLAGENFURT i MINIMUNDUS s uključenim autobusnim prijevozom!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Minimundus, park minijaturnih građevina, nalazi se na jezeru Wörthersee, a sadrži preko 150 minijaturnih modela arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 13.05.2023.

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe ispred zgrade Poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) i polazak autobusa u 6:00 h.

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja tokom puta. Dolazak u MINI MUNDUS - jedno od najpoznatijih atrakcija na tom području. Poznata je po replici preko 150 minijaturnih građevina i znamenitosti iz cijeloga svijeta kao što su: Kip slobode, Bijela kuća, Opera u Sydneyu, Atomium. 

Nakon što obavimo turu oko svijeta u malom odlazimo u KLAGENFURT - glavni grad austrijske savezne države Koruške. Po dolasku slijedi razgledavanje grada: LANDHAUS, KATEDRALA, ALTE PLATZ, GRADSKA VIJEĆNICA, NEUER PLATZ, ZMAJEVA FONTANA. 

Slobodno vrijeme za vlastite programe. Polazak za Zagreb u kasnim popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.