Praznik Dana državnosti u Gava Waterman Milna Resortu na Braču - 3 ili 4 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE, vanjski i unutarnji bazen, rekreativni i zabavni sadržaji... za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za 3 noćenja vrijedi od 27.05. do 30.05., a kupon za 4 noćenja vrijedi od 26.05. do 30.05.2023.

Ponuda uključuje 3 ili 4 noćenja u 1/2+1 Waterman Milna dvokrevetna soba ili 1/2+2 Waterman Milna Junior Suite ili u 1/2+2 Waterman Milna Suite Bungalow, uz ALL INCLUSIVE uslugu, sve za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina.

GAVA WATERMAN MILNA RESORT je naselje Waterman grupacije smješteno u prekrasnoj uvali Osibova blizu naselja Milna na otoku Braču. Idealna lokacija u borovoj šumi uz samo more u kombinaciji sa modernim sobama, te mnoštvom zabavnih sadržaja  pružiti će Vam nezaboravan odmor.

Napomene za djecu: 

1 dijete do 12 godina u 1/2+1 ili 1/2+2 sobama sa dvoje odraslih GRATIS; 2 dijete do 12 godina u 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih plaća doplatu u iznosu od 37,50 eur po noćenju u 1/2+2 Waterman Milna Junior Suite, odnosno 40,00 eur po noćenju u 1/2+2 Waterman Milna Suite Bungalow; osoba 12 godina i starija: treća osoba u 1/2+1 sobi te treća i četvrta osoba u 1/2+2 sobi, svi spavaju na pomoćnom ležaju i plaćaju doplatu u iznosu od 54,00 eur po noćenju u 1/2+1 Waterman Milna dvokrevetna soba, 58,00 eur po noćenju u 1/2+2 Waterman Junior suite, odnosno 64,00 eur po noćenju u 1/2+2 Waterman Milna Suite Bungalow.

Nadoplate na recepciji - boravišna pristojba po osobi i danu 1,33 eur, djeca do 12 godina gratis, djeca od 12 do 18 godina 50% iznosa.

Sve eventualne doplate smještaja za djecu i odrasle, plaćaju se prilikom dolaska za puni iznos boravka kao i boravišna pristojba.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskoga grijanog bazena i odvojenoga grijanog bazena za djecu te vanjskog infinity bazena, svi sa slatkom vodom, unutarnjeg bazena sa slatkom vodom, sauna i parna kupelj, unutarnji i vanjski fitness sa spravama, boćalište, luk i strijela, mini golf, stolni tenis, jedan multifunkcionalni vanjski sportski teren sa opcijama igranja - tenis teren tvrda podloga, odbojka, košarka, badmington, rukomet, futsal, vanjsko dječje igralište, besplatne ležaljke i suncobrani na bazenima i na plaži (ograničen broj), besplatan parking (ograničen broj), besplatan WiFi.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive baru 10:00 - 23:00, večera. Prva usluga obroka su  popodnevni snack i večera, a zadnja ručak.

1/2+1  Waterman Milna dvokrevetna soba - bračni krevet ili dva odvojena kreveta, krevet s mogućnošću jednog pomoćnog ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, LCD Sat TV, kupatilo sa tušem, sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa. Dječji krevetić (uz doplatu).

1/2+2 Waterman Milna Junior Suite - soba se sastoji od spavaćeg prostora sa bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta, krevetom i otvorenog dnevnog prostora sa mogućnošću dva pomoćna ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, LCD Sat TV, kupatilo sa tušem, sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa. Dječji krevetić (uz doplatu).

1/2+2 Waterman Milna Suite Bungalow - ovo je jedan od najpopularnijih vrsta soba u Waterman Milna koji Vam nudi dodatke koji će u potpunosti zaokružiti udobnost odmora! Soba se sastoji od spavaćeg prostora sa bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta i vratima odvojenog dnevnog prostora sa mogućnošću dva pomoćna ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, LCD Sat TV, kupatilo sa tušem, sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa. Dječji krevetić (uz doplatu).

Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu.

Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a!

Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

Ponuda masaža u Island Spa centru uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj +385(0)98/555-366. Ponudu pogledajte OVDJE.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti termina na mail sales@gava-resort.com ili telefonom na broj +385 (0)21 640 195 . ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail sales@gava-resort.com, uz KOD i ID po primitku.

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 08:00h do 16:00h!

MILNA

Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih "malih mista" baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti.