SLATKA PONUDA! Čokoladna ili vanilija parfe torta promjera 18 cm u Slastičarnici Dulcia u Zagrebu, za samo 69 kn! Svoju tortu možete naručiti i za Božić i Novu Godinu!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slatka ponuda koju smo prigodno pripremili za nadolazeće blagdane ali i sve druge svečane prilike! Izaberite jednu od naših slasnih parfe torti koje radimo bez praškova, margarina i umjetnih krema! Uživajte u domaćim i ukusnim slasticama Slastičarnice Dulcia iz Zagreba!

Slastice nas čine sretnima i zadovoljnima čak i kada nam je teško. Pogledajte našu bogatu ponudu i dođite podijeliti s nama strast za ukusnim slatkišem.

Novootvorena slastičarnica Dulcia plod je dugogodišnje strasti i ljubavi prema slasticama svih oblika i vrsta.

Naša ljubav prema kolačima skrivena je i u imenu – dulcia naime na latinskom znači slastice. Na taj smo jednostavan način željeli dati do znanja da kroz svoju slastičarnicu želimo podijeliti sa vama strast koju osjećamo prema spravljanju kolača.

Sve divne recepte koje smo skupljali od djetinjstva i spravljali godinama, te dijelili sa svojim prijateljima i svima koji su zaljubljenici u dobre i kvalitetne slastice, nastojimo pretočiti i podijeliti sa vama pripremajući ih na način kao što smo to radili u krugu obitelji.

Želja nam je da sa vama, dragi ljubitelji slastica, podijelimo kroz našu Dulciu okuse koji su vam poznati u vašoj kuhinji, ali ih često, osim u posebnim prilikama ne možete objediniti na jednom mjestu i u isto vrijeme.

Poznati osjećaji okusa i mirisa iz vlastite kuhinje, u našoj su vam slastičarnici dostupni uvijek i upravo na način da svoje nepce nagradite rapsodijom raznih slastica po domaćoj recepturi i sa najkvalitetnijim sastojcima bez praškova i margarina ili umjetnih krema.

Slastice nas čine sretnima i zadovoljnima čak i kada nam je teško. Pogledaje zato našu bogatu ponudu na linku: slastice i svakako nas posjetite.

Slastičarnica

Naša slastičarnica smjestila se u Ozaljskoj 8 preko puta Trešnjevačkog placa. U ugodnom prostoru koji je projektirala arhitektica Vesna Milutin potražite parfe tortu po svom izboru!