NOVO - uživajte u svom odmoru u Labranda Resort & Village u Supetru na Braču - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, vanjski bazen, piće dobrodošlice, dodatne pogodnosti...

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvoje djece do 11,99 godina boravi GRATIS! Kupon vrijedi za odabrani termin 02.06. - 15.06. / 16.06. - 01.07.2023.

Labranda Velaris Village na otoku Braču može se pohvaliti bogatom kulturnom ostavštinom, ekološkom ravnotežom, očaravajućim plažama i padinama prekrivenih vinogradima.

● Lokacija uz more ● Udoban dizajn ● Mediteranski vrt ● Pješačka udaljenost do Supetra ● Restoran na plaži ●

Samo nekoliko koraka od kristalno čistog mora i plaža, hotel poziva goste da se opuste u jednoj od naših 75 udobnih i gostoljubivih soba okruženih mirnim, bujnim zelenilom.

Za goste koji traže udobnost, naše standardne sobe opremljene su sadržajima koji zadovoljavaju sve potrebe gostiju za boravak. Svaka soba ima besplatni WiFi, centralnu klimu, sef, telefon, kupaonicu, sušilo za kosu i SAT TV.

Bilo da putujete s obitelji, partnerom ili sami, naš hotel će vam pružiti nezaboravan bijeg. Neka Labranda Velaris Village bude vaša baza za savršen odmor na Braču i uživajte u našem živahnom ljetovalištu.

U ponudi uključeno korištenje vanjskog bazena i animacijski program, piće dobrodošlice, besplatni parking, 20% popusta na SPA tretmane i 15% popusta na a la carte restoran Grill Garden!

Dvoje djece do 11,99 godina boravi GRATIS (jedno u krevetu sa 2 odrasle osobe, drugo na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi standard Garden View 3*), a moguć je besplatni upgrade u sobu više kategorije 4* prema raspoloživosti!

Uživajte u našim brojnim gastronomskim mogućnostima, uključujući naš glavni buffet restoran sa širokim izborom ukusnih jela i kulinarski vrhunac u a la carte restoranu Grill Garden u Sutivanu s prekrasnim panoramskim pogledom.

Svaki od restorana i barova u potpunosti pruža gostima osjećaj opuštenosti da uživaju u blagom povjetarcu i očaravajućem pogledu dok uživaju u bogatim mediteranskim i međunarodnim kulinarskim delicijama. 

Od objedovanja u opuštajućoj atmosferi do ispijanja rashlađujućih pića uz more ili bazen, gosti Labranda Velaris Villagea uživat će u nizu doživljaja objedovanja i druženja.