Obiteljski odmor u San Marino Camping Resort 4* by Valamar na Rabu - 3 dana/2 noćenja za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina u Superior ili Lopar Garden Premium Camping mobilnoj kućici...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

San Marino Camping Resort nalazi se na poluotoku Lopar, kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 m... Kupon vrijedi do 16.06.2023.

Privlači li vas opuštanje na pješčanoj plaži uz kristalno čisto more, aktivnosti u zadivljujućoj prirodi, šetnje starogradskim ulicama i uživanje u finim otočkim specijalitetima, otok Rab je najbolji izbor za vas. 

Smješten na poluotoku Loparu tik uz veličanstvenu pješčanu Rajsku plažu dugu 1,5 km, SAN MARINO CAMPING RESORT 4* pruža idiličan ambijent za kampiranje s obitelji.

SUPERIOR CAMPING HOMES površine su 30,8 m2 i imaju natkrivenu terasu veličine 10 m2 s vrtnim namještajem. 

Sadrže 2 spavaće sobe (jednu s bračnim krevetom, a drugu s dva odvojena kreveta), kupaonicu s tušem i WC-om te dodatnu kupaonicu s tušem, blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe, stol s dvije stolice, opremljenu kuhinju (štednjak na plin i četiri ploče za kuhanje, mikrovalna pećnica, uređaj za kuhanje kave, hladnjak), SAT TV, klimatizacijski uređaj.

LOPAR GARDEN PREMIUM CAMPING HOMES površine su 35 m2 i imaju natkrivenu terasu veličine 22 m2. 

Sadrže dvije spavaće sobe (jednu s bračnim krevetom, a drugu s dva odvojena kreveta), jednu kupaonicu s tušem i WC-om i dodatnu kupaonicu s tušem, blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe, opremljenu kuhinju (štednjak na plin i četiri ploče za kuhanje, mikrovalna pećnica, uređaj za kuhanje kave, hladnjak), SAT TV, klimatizacijski uređaj, terasu i vrtni namještaj.

Doživite beskrajnu zabavu i opuštanje na dugačkoj pješčanoj Rajskoj plaži, jednoj od najljepših na Jadranskom moru. Iskoristite more sadržaja, a poželite li se posvetiti njezi, tretmanima i ljepoti tijela, svratite u moderan Wellness & Beauty centar San Marino Camping Resorta (uz nadoplate).

Uživajte u toploj i gostoljubivoj atmosferi restorana i barova u San Marino Camping Resortu. Kušajte ukusna jela s roštilja, pizze ili tjestenine, a zatim se počastite sladoledom ili osvježavajućim pićem u jednom od barova smještenih duž šetnice resorta.