Idealan odmor u Sarajevu - Hotel Villa Harmony 4* poziva Vas na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe, već od samo 59 eura!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 59,00 €
444,54 kn
Uštedi još 3,00 €
22,60 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do 9 godina na postojećem krevetu GRATIS! Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 01.09. do 30.09.2023.

VILLA HARMONY 4*

Za sve vas koji tražite idealan hotel u srcu Sarajeva, dođite i otkrijte zašto smo jedan od najomiljenijih hotela u gradu!

Naš hotel ima kapacitet od 15 soba i nalazi se na savršenoj lokaciji za istraživanje grada i uživanje u panorami Sarajeva. Sve sobe su namještene s puno pažnje i oplemenjene umirujućim tonovima koji će vam pružiti opuštajući i miran boravak.

Uz to, naš zdravi doručak će vas napuniti energijom za dan koji je pred vama. Ako dolazite automobilom, ne morate brinuti o parkiranju jer nudimo besplatan i siguran parking za sve naše goste.

Nismo samo običan hotel - mi se ponosimo činjenicom da brinemo o okolišu. Kao dio naše odgovornosti prema prirodi, koristimo solarne panele kako bi dobili toplu vodu u našim sobama, a također redovito recikliramo otpad i koristimo energetski efikasne uređaje. Uz nas, možete biti sigurni da svoj doprinos dajete i vi, jednostavno boraveći kod nas.

SARAJEVO je idealan grad za istraživanje različitih kultura koje se isprepliću u jednu cjelinu, njegovih gurmanskih specijaliteta, upoznavanje znamenitosti i druženje s ljubaznim stanovnicima!

To je grad u kojem se svatko osjeća kao kod kuće, čak i kada prvi put boravi u njemu! Poznat nam je iz filmova, pjesama, TV serija, književnih djela... Sve te dobre vibracije koje prenosi Sarajevo, teško je opisati, a da nešto ne ostane nedorečeno. Zato dođite u Sarajevo!