Odmor u kasno ljeto u slikovitom Pirovcu uz 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7 noćenja za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina GRATIS u Villi Stone, već od samo 113 eura!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 149,00 €
1.122,64 kn
Uštedi još 6,00 €
45,21 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Pirovac je udaljen svega 20-ak km od Šibenika i NP Krka! Kupon vrijedi za 21.08.-31.08. ili 31.08.-30.09.2023.

Villa Stone nalazi se u slikovitom mjestu Pirovcu udaljenom svega 20 km od prekrasnog Šibenika. Udaljenost od mora 80 metara, od restorana i dućana 100m, autobusna stanica 800 m ali može se dogovoriti sa vlasnicima za prijevoz do apartmana od stanice.

Pirovac

Pirovac je uz Primošten, Vodice i Murter najznačajnije turističko središte Šibenske rivijere. Turizam je osnovna gospodarska djelatnost. Smještaj je organiziran u apartmanima i sobama privatnih iznajmljivača. Osim bavljenja turizmom, oko 1500 stanovnika Pirovca ostalo je vjerno tradicionalnom, zdravom načinu života oslonjenom na ribarstvo i poljoprivredu (višnja, maraška, maslina, vinova loza, smokva). Naselje je zadržalo sve tipične značajke mediteranskog arhitektonskog izričaja.

Šibenik

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap.