Za kraj ljeta uživajte u ljepotama Ploča i neretvanskog kraja uz 3 ili 5 noćenja na bazi doručka za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 12 godina u šarmantnom Hotelu Tolero!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.09.2023.

HOTEL TOLERO pronašao je svoje mjesto u Pločama, na poluotoku Milosavcu. Okružen je prekrasnom šetnicom uz more, a u neposrednoj blizini hotela, na samo 5 minuta šetnje, nalazi se i gradska plaža gdje možete uživati u hladovini pod borovima ili potražiti osvježenje u moru. 

Hotel raspolaže sa 40 soba koji su smješteni na 3 kata (12 soba na prvom katu te po 14 soba na drugom i trećem katu). Sve sobe imaju klimu, SAT TV, Wi-Fi. 

Classic dvokrevetne sobe - 20m², 2 spojena kreveta, opremljene klimom,SAT TVom, WIFI, telefonom, s pogledom na grad.

Obiteljski apartman Tolero - 40 m², bračni krevet, opremljene klimom, SAT TVom, WI FI, telefonom i s prekrasnim pogledom na more.

Na raspolaganju Vam je i restoran sa 150 mjesta te caffe bar sa terasom i pogledom na more koji oduzima dah.

Ploče - iako najmlađi grad u Hrvatskoj - grad je koji ima dušu i savršenu prometnu povezanost. Nalazi se točno na pola puta između Splita i Dubrovnika, a u krugu od samo 10 km nalazi se pregršt prirodnih ljepota koja će Vas zadiviti svojom jedinstvenošću. 

Planine, jezera, rijeke i doline su Vam na dohvat ruke - posjetite Baćinska jezera, Ušće Delte Neretve, Naronu i Ornitološki muzej, Ston i Stonske zidine, Dubrovnik, Split...