U uspješnoj borbi protiv celulita i viška masnoće izaberite 30 minuta strojne presoterapije ili 30 minuta anticelulitne masaže u salonu Bio+Klinik u Zagrebu uz do 71% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 11.11.2023., na adresi 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, Zagreb.

Zadatak strojne presoterapije/limfne drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja. 

Aromaterapijom u anticelulitnoj masaži djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora).