Kraj ljetne sezone u Hotelu Medena 3* u Segetu Donjem kraj Trogira - 2, 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih ili 2 odraslih i 1 dijete do 7 godina GRATIS, vanjski bazen i spray park!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 14.09.2023.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena 3*, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. 

Sobe Standard park nalaze se na 1. i 2. katu, B zgrade. Sve sobe imaju kupaonicu sa kadom i balkon s pogledom na park, telefon, SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini hladnjak, besplatan Wi-Fi i sef.

Sobe Standard morska strana nalaze se na 7. i 8. katu, B zgrade. Sve sobe imaju kupaonicu sa kadom i balkon s pogledom na more, telefon, SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-Fi i sef.

Superior sobe morska strana s francuskim balkonom nalaze se na 6. katu, B zgrade, renovirane su 2008. godine. 

Sobe imaju kupaonicu s kadom i francuski balkon s pogledom na more, sef, mini hladnjak, LCD SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, telefon i besplatan Wi-Fi.