LAST MINUTE odmor u Vrsaru - 3 dana i 2 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe u Resortu Funtana 3* by Maistra, uživanje u vanjskom bazenu i sportskim sadržajima, animacijski program...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 11,99 godina GRATIS! Udaljen nekoliko minuta od Vrsara, Resort Funtana pružit će Vam idealan odmor uz more, bogate sadržaje i all inclusive uslugu... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 07.09. do 11.09.2023.

ALL INCLUSIVE RESORT FUNTANA 3* sa sportskom ponudom, bazenima i prirodnim plažama okružen istarskim vinogradima i maslinicima... 

Resort je smješten je uz obalu u istoimenom mjestu, s atraktivnim biciklističkim i pješačkim stazama te cestama maslinova ulja i vina, koje vode i do najvećeg vinograda u Istri. 

Resort okružen morem i mediteranskim vrtovima nudi all inclusive uslugu i obnovljen je 2022. godine. 

Uz tri pansionska obroka, kao i dodatnu ponudu snackova i pića, u all inclusive uključeni su i svi sportski sadržaji te ležaljke i suncobrani uz plažu i bazen.

Svih 228 udobno uređenih soba smješteno je u paviljonima u mediteranskim vrtovima koji se postepeno spuštaju prema moru i bazenima.

Plaža Funtana udaljena je samo 20 do 50 metara od resorta, ovisno o tome gdje ste smješteni. Birate između prirodnih stjenovitih, šljunčanih plaža ili kamenih platoa. Plaža ima i poseban dio za djecu s uređenim ulazom u more. Uz prirodan hlad gostima su na raspolaganju i besplatne ležaljke i suncobrani.

Novoobnovljeni bazen Funtana sa slatkom vodom odmah je iznad plaže s veličanstvenim pogledom na more i obližnje otoke. Opustite se na ležaljkama ili u baru okruženi mediteranskim zelenilom. 

Novoobnovljeni dječji bazen sa slatkom vodom nalazi se odmah do velikog bazena. Sve je tu za uživanje i opuštanje cijele obitelji.

Funtana je idealno polazište za istraživanje prirode i okolice Vrsara biciklima. 

Uz brojne biciklističke i pješačke staze, u sportskim aktivnostima možete uživati i u resortu. Uz terene za tenis i odbojku na pijesku zabavite se uz mini golf, stolni tenis ili pedaline.