NOVO - za početak jeseni posjetite nevjerojatan Rovinj i uživajte u svom odmoru na drugačiji način - 3 dana i 2 noćenja u GLAMPING šatoru za do 4 osobe u Kampu Amarin by Maistra!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost - ručnici, posteljina i završno čišćenje uključeni u cijenu! Kupon vrijedi u terminu 11.09.-22.09. ili 22.09.-08.10.2023.; zauzeti termini 11.-16.09.

KAMP AMARIN - GLAMPING

Maštate o luksuznom glamping odmoru u Hrvatskoj? Volite odmor u prirodi, no pritom ne odustajete od daška luksuza i komfora? Ove godine u kampu Amarin u Rovinju očekuje Vas 20 novih glamping šatora za kamping odmor bez kompromisa.

U GLAMPING ŠATORIMA uživajte u kampiranju u prirodi uz najveću moguću razinu luksuza s dvije spavaće sobe, kupaonicom (s tuš kabinom i WC školjkom), opremljenom kuhinjom, klimom, SAT TV-om i internetom. Svaki šator ima i natkrivenu terasu od 15 m2.

Ostali sadržaji: električni roštilj ● kuhinja s pločom za kuhanje (indukcija), hladnjak sa zamrzivačem, kuhinja potpuno opremljena posuđem, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu Nespresso i tosterom ● sef ● ležaljke za 2 osobe ● natkrivena terasa s lounge garniturom za 4 osobe

Tri VANJSKA BAZENA (na raspolaganju ovisno o vremenskim prilikama) punjena morskom vodom nalaze se odmah iznad plaže, pa možete kombinirati svoj dan na plaži ili bazenu s pogledom na more i Rovinj.