Jesenski dodir maslinovih blagodati - OLIVE TOUCH paket Hotela Malin 4* na Krku - 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, opuštanje uz masažu, bazene i saune, uživanje u poludnevnom vikend izletu...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poludnevni Olive Touch izlet u pratnji licenciranog vodiča i posjet novootvorenom centru maritimne baštine DUBoak uključen samo u vikend opciji (petak - nedjelja) i održava se svake subote! Kupon vrijedi od 02.10. do 29.10.2023.

OLIVE TOUCH Olive Touchje edukativni, gastronomski i wellness program koji slavi maslinovo ulje i u kojem maslinari goste kroz posjete u maslinicima educiraju o uzgoju i branju maslina, blagodatima maslinovog ulja te kroz degustaciju domaćeg maslinovog ulja pružaju jedinstven doživljaj boravka na „Zlatnom otoku“ u tradicionalnoj berbi maslina. 

Uprogramu koji slavi kapljicu zlata gosti imaju priliku sudjelovati u tradicionalnoj berbi maslina te upoznati blagodati maslinovog ulja. Program obuhvaća posjet tradicionalnim maslinicima, boravak u prirodi, a nakon toga gastronomsku i wellness oazu u hotelu inspiriranu maslinovim uljem.

Ponuda uključuje i 1x Olive Touch tematsku večeru u restoranu Mulino i 1x Olive Touch masažu za dvije osobe u wellness & spa centru hotela u trajanju 25 minuta!

PROGRAM IZLETA (navedena vremena i itinerar su podložni izmjenama)

10:00 Polazak iz Malinske, vožnja turističkim vlakom do maslinika ● 10:30 Dolazak u maslinik – branje maslina tradicionalnim metodama ● 12:00 Bogovski toš – posjet najvećem tradicionalnom mlinu za preradu maslina u Dubašnici ● 12:45 Dolazak u Interpretacijski centar maritimne baštine “DUBoak”, degustacija lokalnih specijaliteta i maslinovog ulja uz priču o maritimnoj baštini i poveznici dubašljanskih šuma i mora + Olive Touch poklon ● 14:00 Povratak turističkim vlakom u hotel

HOTEL MALIN 4*

Nudimo Vam najbolje što imamo - kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom (24-27m2) iznimno ugodno uređena i klimatizirana, a ima SAT TV, TEL, pisaći stol, mini bar, sef i sušilo za kosu. 

U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja (120 x 200 cm) prikladnog za 1 osobu.

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena i relax zone s ležaljkama te jednokratno korištenje sauna u trajanju 1 sat - finska, bio, infrared sa zidom od himalajske soli (uz obaveznu prethodnu rezervaciju termina)...

Otok Krk - otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.