Glamping Sončna dolina u Maloj Nedelji - 3 dana/2 noćenja ili 5 dana/4 noćenja u mobilnoj kućici na bazi doručka, kupanje u bazenima termalnog parka, opuštanje u sauni... sve za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnoj prirodi, luksuznom glampingu i ljekovitosti termalne vode... Kupon se može iskoristiti do 27.10.2023.

GLAMPING SONČNA DOLINA - "Najveći luksuz je sama priroda"

Skriven od svakodnevnih pogleda i poseban po svojoj privatnosti, ovaj izniman resort poziva goste u zagrljaj prirode sa željom za kvalitetnim i modernim kampiranjem. 

Područje Turističkog kompleksa Bioterme proglašeno je Krajinskim parkom od 1976. godine zbog svojih prirodnih ljepota. Upravo zbog toga Bioterme predstavljaju vrhunski standard u turističkoj ponudi. Za neometan rad objekta crpi se energija iz nezagađujućih izvora. Pored proizvodnje električne energije iz solarnih sustava, u potpunosti se zagrijava i termalnom vodom. Svi materijali korišteni za gradnju objekta su prirodni. 

Glamping vile Sunčana dolina su idealan izbor za provođenje slobodnog vremena sa svojom obitelji, romantični odmor za dvoje, avanturistički odmor s prijateljima te maženje tijela i uma daleko od središta velikih gradova, u zagrljaju prirode uz pjevanje ptica i šuštanje lišća iz obližnje šume. Smještaj u potpunoj harmoniji sa prirodom nude 22 ogrijevane vile, otvorene tijekom cijele godine, kao i 11 glamping šatora, otvorenih tijekom ljetne sezone. Vile i šatori su različitih veličina i mogu primiti od 2 do 6 osoba. 

Glamping vile pružaju gostima ugodan i potpuni užitak boravka s više privatnosti i u zimskom razdoblju. Posebnost Glamping naselja svakako predstavlja prvi prirodni biološki bazen u regiji. Bazen u kojem se voda filtrira biljkama, i ne kemikalijama, namijenjen je isključivo gostima modenog glamping naselja. U sklopu glampinga nalazi se i individualna finska i infracrvena sauna. 

Sve smještajne jedinice opremljene su modernim namještajem koji pruža savršenu kvalitetu smještaja: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa svom potrebnom opremom, vlastita kupaonica s tušem i WC-om, klima uređaj, grijanje, diskretno zatvorena terasa sa vrtnom garniturom i privatna drvena kada sa geotermalnom vodom (uz doplatu). 

GLAMPING VILLA small za 2 osobe ima 1 spavaću sobu sa krevetom 160x200 cm, kupaonicu (tuš i WC) te kuhinju sa blagovaonicom.

Neograničeno kupanje u bazenima termalnog parka dnevno 08 - 21 h, a na dan dolaska i odlaska mogućnost cjelodnevnog kupanja bez doplate (bez upotrebe ogrtača) + korištenje ležaljki na bazenu + 1x korištenje saune (na dan odlaska doplata 6 eura po osobi) + ulaz u fitness + besplatna upotreba ogrtača za vrijeme boravka + animacijski program + iznajmljivanje štapova za nordijsko hodanje

Posebnost Bioterma je termomineralna voda koja potječe iz dva bunara s dubinom od 2.273 m i 1.537 m. Na izvoru ima između 42 i 51 stupnja Celzijusa. Voda je čista, nemješana, visokokvalitetna, hipertermalna, topla i bogata natrijumom, kalijem i hidrogenkarbonatom. 

Zbog svojih balneoloških karakteristika pogodna je za rekreacijske, sportske i posebno zdravstvene svrhe. Blagotvorno utječe na održavanje funkcionalnosti lokomotornog sustava i kralježnice. 

Skladno s prirodom i izuzetnom termalnom vodom u Biotermama Mala Nedelja isprepletene su sve mogućnosti zdravog i nadasve mirnog boravka, koji nudi nebrojne mogućnosti izleta po bližnjoj i daljnjoj okolici. Bioterme se nalaze usred netaknute prirode između šuma, pašnjaka i brežuljaka okruženih vinogradima, odakle potječu visokokvalitetna prleška vina poznata po cijelom svijetu.