NOVO - Virtualprodukt Zagreb donosi Vam priliku da budete prepoznatljivi na tržištu - profesionalne fotografije vaših proizvoda, vina, stana ili apartmana ili rotacione 360, već od samo 59 eura!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 23.12.2023.

Proizvodi se snimaju u prostoru Virtualprodukta, a fotografije stižu na vaš mail u roku 48 h; za proizvode dobijete 2 fotografije po proizvodu, za rotacionu 360 1 fotografija po proizvodu, za stan/apartman 10 fotografija. 

Za fotografiranje stana ili apartmana u Zagrebu dolazak unutar 7 dana, a za ostatak Hrvatske po dogovoru. Mogućnost nadoplate za video materijale i snimanje dronom.

Virtualprodukt pruža komercijalne fotografske usluge koje će obuhvatit sve Vaše potrebe: za web, oglašavanje, trgovinu, proizvode, hranu, interijere / eksterijere i modne fotografije. 

Iskusni fotografi i stilisti ne samo da imaju najnoviju fotografsku opremu i opremu za rasvjetu na raspolaganju, oni obično imaju dugogodišnje iskustvo i znaju kako se snaći u svakoj situaciji. 

Zar ne želite da vaša priča bude nešto najbolje što može biti? Zamislite što trenirano oko vještog fotografa može stvoriti! Još uvijek Vas nismo uvjerili? Bacite oko na svoj omiljeni modni blog, stranicu vrhunskog restorana, vrhunski hotel ili na online trgovinu. Kladimo se da slike koje vidite nisu snimljene sa mobitelom.

Nakon kupnje kupona obavezna najava 3 - 7 dana unaprijed na 099 4362 260, uz KOD i ID kupona po primitku!