Popularni BRAZILIAN BUTT tretmani uz opcije sa limfnom drenažom, TESLA tretmanom i vacuslim vrećom u Bio+klinik salonu u Zagrebu, uz do 69% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 29.12.2023.

BRAZILIAN BUTT LIFT radi se aparatom koji oblikuje vašu stražnjicu, a kod ove metode dolazi do povlačenja i podizanja masnog tkiva. Tako se dobiva dobra zategnutost, pojačava cirkulacija i omogućava limfna drenaža. Rezultat je zategnuta koža i raspoređena masnoća koja omogućava da stražnjica bude podignuta.

Zadatak LIMFNE DRENAŽE je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

TESLA TRETMANI za oblikovanje tijela tek su od nedavno dostupni u Europi i uspijevaju upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. 

VACUSLIM je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.