Obnova, regeneracija i pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea u aOra BEAUTY LOUNGE u Zagrebu (Cvjetni) - bogati Todda forever young tretman za samo 60 eura!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Trajanje tretmana 90 minuta. Kupon vrijedi do 31.01.2024.

Bogati TODDA forever young tretman uključuje: apšminkanje, hidrodermoabrazija, LED crvena terapija, ultrazvuk, dermaroler s koktelom aktivnih sastojaka, spray dubinska hidratacija i kompletna luksuzna njega.

Ekskluzivna oaza u centru grada, aOra Beauty Lounge je mjesto na koje uvijek možete pobjeći i uživati u vremenu samo za sebe, uz najbolju njegu za svoju kožu. Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože.

Naše savjetnice za ljepotu i kozmetičarke konstantno usavršavaju svoje znanje i prate najnovije trendove i razvoj tehnologije na polju njege i ljepote kože kako bi Vama, našim klijentima, što kvalitetnije pružile informacije i uslugu. Profesionalnost i kvalitetna priprema, te naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja Vaše kože.

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!