Čari opuštanja i odmora na Krku uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe u Hotelu Kanajt 4* te korištenje wellnessa i fitnessa, po super cijeni!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! EXTRA pogodnost - 10% popusta na usluge u obližnjem novootvorenom restoranu "Marina" u Marini Punat! Kupon vrijedi do 23.11.2023.

HOTEL KANAJT je odredište kao stvoreno za nautičare, zaljubljenike u prirodu, rekreativce i sve koji su željni aktivnog odmora. Hotel je smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, udaljen stotinjak metara od mora. 

Miran i ugodan hotel sa četiri zvjezdice, okružen je maslinicima i ima jedinstven pogled na marinu i brodove. Vanjski grijani bazen (otvoren u sezonskim mjesecima), uređeno sunčalište, zrak pun mirisa mediteranskog bilja, doživljaj koji je teško dočarati riječju i slikom.

Ponuda uključuje i korištenje fitnessa i wellnessa 2 h po danu i osobi (4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona; uz obaveznu prethodnu najavu zbog limitiranog broja istovremenih korisnika)!

Wellness je jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona.

EXTRA pogodnost - 10% popusta na usluge u obližnjem novootvorenom restoranu "Marina" u Marini Punat! Više o restoranu pogledajte ovdje!