KRSTARENJE SJEVERNIM JADRANOM brodom Stončica - provedite 8 dana i 7 noćenja na bazi polupansiona u krstarenju na ruti Rijeka-Cres-Mali Lošinj-Mandre-Rab-Zavratnica-Goli otok-Krk-Rijeka!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 452,00 €
Uštedi još 23,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 23,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

[PROLJEĆE/LJETO 2024] U kabini s roditeljima GRATIS dijete do 5 godina, a 50% popusta za dijete 5-14 godina! Check in u Rijeci u subotu 12-14 sati, check out u Rijeci u subotu do 09 sati. Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani termin: 04.-11.05.2024. / 29.06.-06.07.2024.

BROD STONČICA

Drveni motorni brod Stončica dužine 21 m, širine 5,20 m, s gazom 3 m izgrađen je 1950. godine. Najveći dio vremena Stončica je bio državni brod u firmi Plovput i opskrbljivao je svjetionike Jadrana. Na početku je bio jedini brod i radio je na području cijelog Jadrana a kasnije kad su sagradili još 2 broda, pa je Stončica pokrivala sjeverni Jadran. Kada je prodan privatnoj osobi na početku je bio za jednodnevne izlete a zadnjom rekonstrukcijom 2005. godine postao je za višednevna krstarenja kakav je i danas.

subota: Rijeka - Cres ● nedjelja: Cres - Mali Lošinj (posjet Plavoj špilji) ● ponedjeljak: Mali Lošinj - Mandre (mogućnost odlaska na Zrće) ● utorak: Mandre - Rab ● srijeda: Rab - Zavratnica - Goli otok ● četvrtak: Goli otok - Krk ● petak: Krk - Rijeka.

Cijena uključuje: 7x noćenje u kabini s krevetom na kat (klima i privatna kupaonica), kategorije Comfort plus za 1 osobu, 7x doručak za 1 osobu, 7x ručak za 1 osobu (polupansion), piće dobrodošlice, lučke pristojbe, klimu u salonu i kabinama, palubu za sunčanje, 2x ručnik za 1 osobu, besplatni Wi-Fi.

Kapacitet broda je 18 putnika. Sastoji se od devet dvokrevetnih kabina s krevetima na kat, pri čemu je svaka kabina klimatizirana i ima svoj wc s tušem. 4 kabine su na gornjoj palubi i 5 na glavnoj palubi. Uz kabine, na brodu se nalazi salon sa šankom, kuhinja, kormilarnica i dvije sunčane palube, jedna (prednja) je nepokrivena na kojoj su ležaljke za sunčanje i zadnja pokrivena tendom sa stolom i klupama. Na brodu su zaposlena četiri člana posade (kapetan, kuhar, mornar i konobar).

Brod je pogodan za grupe s biciklima, planinare i druge društvene i sportske grupe. 

Obavezno prilikom rezervacije dati prehrambene navike gostiju. Strogo je zabranjeno unositi na brod bilo kakvu vrstu pića.