Zdravi i fit kroz zimu u Opatiji - opustite se uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i unutarnji bazen u Hotelu Istra 3* i rekreirajte uz bogat izbor aktivnosti na svježem zraku...

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 22.12.2023.; zauzeti termini 29.11., 30.11., 08.12., 09.12., 14.-17.12.2023.

HOTEL ISTRA 3* u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada. Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i nudi prekrasne poglede na more. Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

U ponudi Vas očekuju i 1x zdravi i ukusni smoothie po izboru (jednom tijekom boravka) i 1x domaći kolač (jednom tijekom boravka)!

Najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj (2022.)

Hotel Istra nagrađen je od strane Hrvatske gospodarske komore eminentnim Turističkim cvijetom kao najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj!

Dvokrevetna superior soba strana ulica savršen je odabir za one koji traže miran odmor, u toploj primorskoj atmosferi koja jamči ugodan boravak. Soba je klimatizirana, a ima bračni krevet, kupaonicu s tušem, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, LCD TV (kabelska), sušilo za kosu, telefon s direktnim biranjem broja i pisaći stol.

Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni je adut ovog opatijskog hotela sa 171 sobom.

Opustite se u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom uz besplatno korištenje ležaljki uz bazen, a zaželite li se rekreacije na svježem zraku na raspolaganju Vam je bogat izbor aktivnosti poput smovey walk, body workout, Yoga, Nordic walking ... prema planu i programu!