[21.11./28.11.] Sudjelujte na edukaciji "Poslovanje paušalnih obrtnika" u organizaciji knjigovodstvenog servisa ŽACSTAR i naučite sve za uspješno poslovanje kao paušalni obrtnik, uz 60% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osigurani radni materijali i uvjerenje o položenoj edukaciji, a ŽACstar će biti na raspolaganju za besplatno savjetovanje i pomoć u daljnjim koracima! Edukacija se održava 21.11. i 28.11.2023. od 16h do 19h ONLINE putem platforme Teams! Kupon vrijedi za jednu edukaciju i odabrani datum: 21.11. ili 28.11.2023.

Uz ovu edukaciju zasigurno ćete naučiti sve što je potrebno da biste uspješno i bezbrižno poslovali kao paušalni obrtnik.

Edukaciji mogu pristupiti poduzetnici, paušalni obrtnici, oni koji to planiraju uskoro postati te općenito sve zainteresirane osobe željne edukacije.

Broj sudionika na edukaciji je ograničen! Nakon kupnje kupona OBAVEZNA prijava na knjigovodstvozacstar@gmail.com s priloženim kuponom.

Predavač na edukaciji je Željko Milašinović, vlasnik i direktor Knjigovodstvenog servisa ŽACstar. Nakon 7 godina iskustva u raznim knjigovodstvenim poslovima, otvorio je svoj knjigovodstveni servis koji danas posluje veoma uspješno te ima preko 60 zadovoljnih klijenata! Osim knjigovodstvom, bavi se i savjetovanjem te povremeno organizira ovakve edukacije kako bi svojim znanjem i iskustvom pomogao drugima na samom početku poslovanja!