Nezaobilazna hidratacija lica nakon ljeta - Bio+ klinik salon u Zagrebu donosi Vam UZV špatulu, radiofrekvenciju ili hladni UZV ili exilis elite, serum jantara i specijalnu peel off masku!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 20.02.2024. te se može iskoristiti na adresama: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac ili Masarykova 5 u dvorištu, Centar!

UZV ŠPATULA

Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica.

RADIOFREKVENCIJA

Radiofrekvencija  je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena.

EXILIS ELITE

Exilis Elite pruža neinvazivni oblik tretmana za smanjenje bora, preoblikovanje tijela i smanjenje ciljanih masnih naslaga, s dugotrajnim rezultatima. Koristi kombinaciju visoke energije, monopolarne radiofrekvencije i ultrazvuka kako bi se ostvarilo duboko zagrijavanje u koži, što rezultira stvaranjem novog kolagena, zatezanjem kože te gubitkom masnoće.