Upoznajte slovenske ljepote s Darojković Prometom u jednodnevnom izletu u Predjamski dvorac, Postojnsku jamu i Ljubljanu i uključenim autobusnim prijevozom!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 25,00 €
188,36 kn
Uštedi još 2,00 €
15,07 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani datum.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Dugog Sela u 06:00h i unaprijed dogovorenih mjesta u Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Po dolasku obilazak veličanstvenog PREDJAMSKOG DVORCA, izgrađenog u okomitoj stijeni visokoj 123 metra gdje kraljuje već više od 700 godina. Njegovu romantičnom izgledu doprinosi i idilična rječica LOKVA koja duboko ispod dvorca ponire u podzemlje. 

*Cijena ne uključuje ulaznicu u Postojnsku jamu i Predjamski grad, a nadoplata iznosi 30€.

Nakon obilaska tajnovitog dvorca slijedi posjet POSTOJNSKOJ JAMI, jednoj od najpoznatijih na svijetu, čije je dužina impozantnih 21 km i nevjerojatno je bogata špiljskim ukrasima, podzemnim životinjskom svijetom te tragovima ljudskog života.

 Za obilazak se ne trebate posebno pripremati; potrebna Vam je samo TOPLIJA ODJEĆA jer je temperatura u špilji tijekom cijele godine 10 °C. Velik dio prekrasnih dvorana i siga pogledat ćete tijekom uzbudljive vožnje električnim vlakićem, a kroz dvorane i rovove pune sigastog blaga prošetat ćete s vodičem, svih 5 km otvorenih dijelova, koji su izrazito pogodni i lako dostupni posjetiteljima. 

Nakon obilaska jame, nastavljamo našu vožnju u smjeru LJUBLJANE. Po dolasku u Ljubljanu šetnja Ljubljanom te slobodno vrijeme za ručak, kavu, šetnju. U dogovoreno vrijeme polazak za Zagreb i Dugo Selo. Dolazak se očekuje u večernjim satima.