DOČEK 2024. u Rimskim Toplicama - 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u hotelu Zdraviliški dvor 4*, gala novogodišnja večera uz živu glazbu, novogodišnje iznenađenje...

2 prodanaMožete kupovati i dalje do max. 5 kupona!

GRATIS dijete do 6 g. s dvoje odraslih u sobi bez dodatnog ležaja i 50% popusta za dijete do 12 g. s dvoje odraslih u sobi na dodatnom ležaju! Kupon vrijedi od 29.12.2023. do 02.01.2024.

[VIŠE OD 2000 GODINA TRADICIJE] RIMSKE TERME – terme koje nude bijeg u luksuznu oazu odmora i užitaka, mir, tišinu, blagodat najljekovitije vode u Sloveniji, vrhunsku gastronomiju, predivnu prirodu... I to je samo mali dio ove čarobne priče.

U cijenu uključeno: gala buffet novogodišnja večera uz živu glazbu u restoranu cara Ferdinanda uz čašu pjenušca ● novogodišnja večera u restoranu pansiona 01.01. ● novogodišnje iznenađenje ● mogućnost kasnog doručka 01.01. (09:30h-11:30h)

U Rimskim termama koje se nalaze u jednom od najljepših mjesta u Sloveniji, u Rimskim Toplicama, rukom pod ruku koračaju bogata tradicija i suvremene turističke usluge. Istraživanja su dokazala da je akrotermalna voda u Rimskim termama po sadržaju kemijskih elemenata koji blagotvorno utječu na ljudsko tijelo jedna od najbogatijih u Sloveniji. 

ZDRAVILIŠKI DVOR 4* ima 76 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te apartmana. Sve sobe imaju kupaonicu (tuš ili kada), WC, LCD televizor, telefon, minibar, sef, klimatizacijski uređaj i priključak za internet.

Na raspolaganju su: neograničeno kupanje u kompleksu termalnih bazena ● korištenje kućnog ogrtača i papuča ● besplatan ulaz u fitness centar ● pitka voda iz termalnog izvora ● cjelodnevno kupanje na dan odlaska i dolaska ● širok izbor rekreacijskih, relaksacijskih i društvenih animacijskih sadržaja

Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani. Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni ljekovitom termalnom vodom, a prostiru se na 450 m2. 

U restoranima u Rimskim termama možete uživati u suvremeno pripremljenim jelima obogaćenima bogatom kulinarskom tradicijom. U a la carte restoranu Sofi­ja spajamo najbolja domaća jela s odabranim okusima međunarodne kuhinje. Jela pripremamo na suvremeni na­čin po filozofiji beč­ke i mediteranske kuhinje. Gurmanske užitke zaokružuju vrhunska vina iz svih slovenskih vinorodnih pokrajina.

Ako želite okušati razna jela, možete uživati u bogatom buffetu restorana cara Ferdinanda u Hotelu Rimski Dvor. Restoran je pogodan za grupe i organizaciju raznih događanja. Dan možete započeti odabranim buffet doručkom i završiti ga večerom za koju vam je osim hladno-toplog buffeta na raspolaganju bogat izbor predjela, salata, slastica i voća.