Uživajte u dalmatinskoj pismi uz Mladena Grdovića na Silvestrovo u Hotelu Medena u Trogiru! Uz svečanu večeru, pripremili smo za Vas i 4 noćenja na bazi polupansiona, sve za 2 osobe i po super cijeni!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Medena iz Trogira Vas poziva na svečanu večeru na Silvestrovo, uz 4 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe te nastup legendarnog Mladena Grdovića!

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Aranžman za Doček Nove Godine u Hotelu Medena, 28.12.14.-03.01.15.

Aranžman uključuje:

4 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u standard sobi +

svečanu večeru na Silvestrovo uz koncert Mladena Grdovića!

Napomena: Svaki kupac kupona automatski ostvaruje i rezervaciju stola na svečanoj večeri!

Hotel je podjeljen na dvije glavne zgrade, te dva paviljona - depadansi koji su smješteni na samoj hotelskoj plaži, udaljeni od hotela 150 m. Hotel Medena raspolaže sa 630 soba: superior ***/+, standard *** i turist class **.

Nakon primitka kupona potrebno je rezervirati željeni termin u hotelu i rezervirati stol za Svečanu večeru na  info@hotelmedena.com, a telefon 021 880 588!

Hotelski restoran ponudit će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću, te nudi bogati buffet za doručak, ručak i večeru. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, nude se razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice.

Sastavljanje menü-a prilagođava se godišnjem dobu i svježim namirnicama koje se tada nalaze u sezoni.

Za doručak na buffet stolu možete naći razne tople i hladne napitke, žitarice, različite suhomesnate proizvode, svježi sir, namaze, jogurte, svježe voće, sojine odreske, razne salate i kolače i dr.