Postignite zavodljiv pogled uz savršene obrve i trepavice u aOra BEAUTY BAR u Zagrebu (Avenue Mall) - LASH LIFT, bojanje trepavica/obrva i threading obrva za samo 30 eura + BROW LIFT na poklon!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Trajanje tretmana 60 minuta. Kupon vrijedi do 20.02.2024.

Naše savjetnice za ljepotu i kozmetičarke konstantno usavršavaju svoje znanje i prate najnovije trendove i razvoj tehnologije na polju njege i ljepote kože kako bi Vama, našim klijentima, što kvalitetnije pružile informacije i uslugu. Profesionalnost i kvalitetna priprema, te naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja Vaše kože.

BROW LIFT

Brow lift/ laminacija/ lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je sve tipove obrva (guste, čupave, neuredne, tanke, slabe i vizualno neprimjetne obrve koje nemaju nikakav oblik).

LASH LIFT

Lash lift/laminacija trepavica podiže, uvija i daje definiciju trepavicama. Trepavice su punije, uredne i vizualno djeluju kao da nosite maskaru. 

*U istom tretmanu može se napraviti i lash i brow lift!

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!