NOVO - luksuzni doživljaj Dubrovnika uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 odraslih i 1 dijete do 2 g. u Dubrovnik President Valamar Collection Hotelu 5*...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Raskošnim sobama, elegantnim bazenima, prekrasnom plažom i prvoklasnom uslugom, Dubrovnik President Valamar Collection hotel najbolji je izbor za luksuzni odmor na plaži u blizini starog grada Dubrovnika... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 10.12. do 29.12.2023. *Isprintani kupon obavezno ponijeti sa sobom i predati na recepciji prilikom check in-a.

Jedinstveni položaj Dubrovnik President Valamar Collection Hotela uz vlastitu plažu na zapadnom dijelu poluotoka Babin kuk, samo nekoliko minuta od starog grada Dubrovnika, omogućuje gostima spektakularan pogled iz svih soba. Opuštajući kontakt s prirodom i kristalno čistim morem, nazire se iz svakog kutka hotela.

Classic soba s balkonom i pogledom na more ima bračni ili 2 odvojena kreveta i sofu, kupaonicu s kadom, klimatizaciju / grijanje, grijač vode za kavu i čaj, LCD Sat TV, mini bar, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem i Wi-Fi pristup Internetu.

Svim gostima Dubrovnik President Valamar Collection hotela koji si žele priuštiti potpuno opuštanje u prirodnom ambijentu preporučamo izbor jednog od wellness programa u našem Balance Mediterranean SPA. 

Isprobajte finsku i infracrvenu saunu ili tursku kupelj. Rekreirajte se u cardio fitnessu ili se opustite u luksuznim sobama za opuštanje i spa vrtu s jacuzzijem. 

Dubrovnik President Valamar Collection se ponosi raznolikom gourmet ponudom i izborom restorana. Show-cooking restoran nudi višestruko nagrađivani doručak i nezaboravne trenutke na terasi s pogledom na more. 

Gosti mogu uživati i u najboljim specijalitetima hrvatske, mediteranske i internacionalne kuhinje u sklopu tematskih večeri u restoranu. Ako želite otkriti još finiji pristup mediteranskoj gastronomiji i vinima, posjetite ekskluzivni restoran Miramare ili V Level premium restoran Momenti s pogledom na Jadransko more.