NOVO - ponude popularnih i učinkovitih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u novootvorenom salonu Body Secret u Rijeci - paketi TESLE, kriolipolize ili kavitacije, u pola cijene!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.03.2024.

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

KRIOLIPOLIZA - smrzavanje masnih stanica zamjena za kiruršku liposukciju - prva i jedina prava metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji. To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. 

LIMFNA DRENAŽA pokreće limfu u vašem tijelu te Vas rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom na taj način dobiju bolju prokrvljenost, a noge postaju zaglađenije i utegnute forme. Vidljivo pospješuje protok i cirkulaciju, što za konačni cilj ima oslobođanje masti i podiže tonus kože. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.

Tretmani LIPO LASEROM su sigurni i bezbolni tretmani, koji  smanjuju obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima vašeg tijela. Koristeći se laserskom tehnologijom djeluje se na vaše metaboličke procese u tijelu i na taj način smanjuju se masne naslage bez ikakvog operativnog zahvata.