PodržimoNaše

Izaberite tretman mršavljenja ili pomlađivanja po svom guštu! Iskoristite ovaj super vaučer za sve aparativne usluge u Salonu Natural u Rijeci kojeg, umjesto 400 kn, sada plaćate samo 99 kn!

62 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne znate što pokoniti dragoj osobi za blagdane?! Odaberite "ljepotu"! Kupite vaučer i u Salonu Nautural u Rijeci zamjenite ga za poklon bon za odabranu uslugu - neki od aparativnih tretmana po izboru!

Ponuda uključuje:

Vaučer za sve aparativne usluge u iznosu od 400 kn kojeg na Crnom Jaju plaćate samo 99 kn.

Vaučer možete iskoristiti u salonu Natural Body and Soul u Rijeci.

Želite personalizirani poklon? Pošaljite nam imena, želje ili sliku mailom i izradit ćemo Vam originalan poklon bon i zapakirati ga u simpatičnu vrećicu. Info na 0911 503 155

Uključeni su svi tretmani mršavljenja ili pomlađivanja isključivo aparatima i to:

Ulatrazvučna kavitacija - Liposukcija bez noža
omogućava gubitak od 2-5 centimetara već nakon prvog postupka. Najbolji rezultati se postižu na trbuhu, stražnjici, unutarnjim i vanjskim bedarima te rukama.

Radiofrekvencija tijela
Visokofrekventni radio valovi u tretmanu radifrekvencije potiču epidermu na stvaranje kolagena i elastina što dovodi do zatezanja kože, te postizanje lifting efekta. Osim toga radio valovi djeluju i na smanjivanje svake masne stanice, pa ju koristimo za istovremeno oblikovanje tijela i učvrščivanje kože.

Radiofrekvencija lica tretman za pomlađivanje i zatezanje kože kojim stimuliramo proizvodnju novog kolagena i elastina, koža postaje čvršča i zategnutija, te postižemo lifting efekt "peglanja" bora.

LED tehnologija pomaže stanicama da se lakše i brže obnavljaju te na taj način štite od vanjskih utjecaja koje uzrokuju starenje kože. Ovisno o namjeni koristi se svjetlo određene valne duljine, a u salonu koristimo u tretmanima za pomlađivanje  i protiv akni

Ultrazvuk lica
Djelovanje ultrazvuka potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa.

Ultrazvuk tijela
visokofrekventne mehaničke vibracije reaktiviraju cirkulaciju čime se povećava mobilnost nakupljene tekućine i poboljšava propusnost. Razgrađuje otpadne tvari i olakšava njihovo izbacivanje iz organizma.

Limfna drenaža (presoterapija)
vrlo ugodna aparativna masaža naročito je primjerena kod problema s nakupljanjem tekućine u tjelu te kod mekanog celulita. Ovom terapijom se potiču funkcije limfnog sustava, pospješuje se uklanjanje nakupljene tekućine i drugih tvari iz tijela.

EMS elektromišična stimulacija
Niskofrekventna impulsna struja potaknuti će mišiće na vibriranje i stezanje, što dovodi do raspadanja masnih stanica. Elektrode postavljene na određene točke ubrzati će metabolizam, te će kožu učiniti glatkom i elastičnom. Cirkulacija krvi biti će ubrzana, a mišići opušteni nakon tretmana tijela mikroelektricitetom.

IR infrared terapija
Infracrvene zrake izravno djeluju na strukturu masnoće, što dovodi do oslobađanja velike količine toplinske energije, ubrzanja cirkulacije krvi i limfe, poboljšanja metabolizma, ubrzavanja biokemijskih reakcija, katabolizma masnih stanica, te smanjivanja broja masnih stanica. Djelovanje infracrvenih zraka topi masnoće i reducira celulit.

Termin je potrebno najaviti 2 dana unaprijed na broj: 091 76 13 555!