LAST MINUTE PONUDA! Uživajte u seoskoj idili Ekoetno sela Strug kraj Lonjskog polja! 2 noćenja za 2 osobe s doručkom, uz večeru dobrodošlice, kuhano vino i brojne druge pogodnosti, za samo 499 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svako malo poželimo se vratiti prirodi i zdravom životu, napuniti pluća! Ekoetno selo Strug nudi Vam fenomenalnu priliku provesti noć na obiteljskom imanju, uz živu vatru, kuhano vino, domaću hranu te brojne aktivnosti koje nudimo: bickliranje, ribolov, iznajmljivanje čamca, upoznavanje s konjima...!

2 noćenja za dvije osobe s domaćim posavskim doručkom uz večeru dobrodošlice-posavski fiš!

Kupon se može iskoristiti isključivo preko vikenda i to u sljedećim terminima:

26. - 28. 12. 2014.

09. - 11. 01. 2015. i

23. - 25. 01. 2015.

PO KUPNJI KUPONA termin dolaska dogovorite na brojeve mobitela: 091/6006377 ili 091/600378, ili na e-mail: info@ekoetno-selo-strug.hr.

Ekoetno selo Strug nalazi se u u selu Plesmo, smješteno jugozapadno od Novske u Lonjskom polju, cca 1,5 h vožnje od Zagreba, a ukoliko idete autoputom svakako izađite na izlazu Novska/Jasenovac, ne prije!!!

Obiteljsko imanje na kojem je smješteno etno selo prostire se na 8 hektara zemljišnog prostora. Kuće su spoj tradicije i suvremene tehnologije. Krčma „Kod dide Joze“ pruža nezaboravan etno-gastro doživljaj.

Gostima restorana "Kod Dida Joze" nudi se nezaboravni ugođaj uz pogled na ribnjak.  Na imanju se nalazi restoran čiji je kapacitet 80 mjesta u tri prostorije, a tu je i otvorena terasa s 25 mjesta. 

Opremljenost soba:
uređenost u etno stilu
tv i internet
frižider
klima
sef
kupaonica s tuš kabinom ili kadomPoseban rekreativni doživljaj nude šest vrlo atraktivnih biciklističkih ruta (u ukupnoj dužini 310 km) koje povezuju posavski koridor Lonjskog polja s rijekom Unom i Moslavinom.
Biciklističke rute u Parku prirode Lonjsko polje lagane su i ugodne za vožnju, pogodne za obiteljski turizam i rekreaciju. 
Na recepciji našeg imanja možete kupiti Vodič za cikloturiste.

Park prirode Lonjsko polje je najveće zaštićeno močvarno područje ne samo u Hrvatskoj već i u cijelom dunavskom porječju. 

Uživajte u predivnim krajolicima, opustite se i odmorite uz čarobne prizore seoske idile u Ekoetno selu strug koje se nalazi u selu Plesmo u srcu Posavine, na rječici Strug! 

Više o Ekoetno selu Strug pronađite OVDJE ili na njihovoj Facebook stranici.

"Plesmo je prekrasno malo mjesto koje morate posjetiti! Uživat ćete u specijalitetima Lonjskog polja! Ljubazno osoblje i netaknuta priroda,te ljudi koji će Vas dočekati raširena srca su ono što trebate, vjerujte mi, znam.."

Hrvoje Bujas, suosnivač Crnog Jaja!