Bojanje zidova i stropova do 50 m2 ili 100 m2 u bijelu boju ili bojom po izboru + zaštita namještaja i poda u izvedbi tvrtke Muža Darko! Vrijedi za 10 lokacija: Zagreb i okolica!

Super cijena 106,00 €
Uštedi još 6,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ponuda se odnosi na: Zagreb, Sesvete, Veliku Goricu, Samobor, Sisak, Petrinju, Ivanić Grad, Dugo Selo, Kutinu, Kostajnicu i Garešnicu! Kupon vrijedi do 20.04.2024.

U ponudu je uključena zaštita namještaja i poda!

Prije kupnje izaberite:

• Opcija 1) bojanje zidova i stropova u bijelu boju do 50 m2

• Opcija 2) bojanje zidova i stropova u bijelu boju do 100 m2

• Opcija 3) bojanje zidova i stropova u boju po izboru do 50 m2

• Opcija 4) bojanje zidova i stropova u boju po izboru do 100 m2

Ukoliko se odlučite za boju koja nije bijela, pružatelj usluge će je izmiješati, ali će ona biti svjetlije nijanse od originalne boje! Ukoliko su zidovi jako tamni, a bojat će se u bijelu boju, potrebna je nadoplata za više od 2 premaza na licu mjesta!

ODMAH nakon kupnje kupona termin je potrebno rezervirati minimalno 7 dana unaprijed na 0993330799, uz KOD i ID kupona po primitku.

Ponuda se odrađuje u jednom ili više dolazaka ovisno o broju kupljenih ponuda i kvadraturi zidova, u dogovoru s partnerom! Prije dolaska pružatelja usluge potrebno je sav namještaj odmaknuti 1 m od zida.