Obnovite kožu lica u Bio+Klinik salonima na 2 lokacije u Zagrebu - enzimski peeling s ovlaživanjem vapozonom i masažom ili dermoabrazija dermapenom s masažom, hyaluronskim busterom i maskom!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 15.04.2024. na adresama: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac ili Masarykova 5 u dvorištu, Centar!

Enzimski pilinzi sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Popularna metoda i odlična nadopuna kompleksne anti aging terapije. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu koja automatiziranim pokretima vibrira te tako postiže kontroliraniji rezultat. Najčešće se tretiraju ožiljci kože koja je bila problematična.