[03.-04.08.] Travelego vodi Vas na bajkovito putovanje - ulaznica za "Harry Potter™: The Exhibition" u Munchenu, ulaznica za dvorac Neuschwanstein, noćenje s doručkom u hotelu 3* i autobusni prijevoz!

Super cijena 246,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Provedite vikend u obilasku Munchena i magičnog svijeta omiljenog čarobnjaka i doživite spektakularan Neuschwanstein dvorac... Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 03.08.-04.08.2024.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail crnojaje@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika (ime i prezime, kontakt mail i broj) i željenim MJESTOM POLASKA! 

EXTRA NAPOMENE: slučaju rezervacije 1 aranžmana potrebno je uzeti doplatu za jednokrevetnu sobu u iznosu 50 eura; doplata nije potrebna u slučaju da se spajaju dvije narudžbe sa 1 aranžmanom na zahtjev oba naručitelja te je isto potrebno napomenuti prilikom rezervacije. Agencija ne spaja narudžbe sa 1 aranžmanom bez suglasnosti oba naručitelja! ● U slučaju rezervacije 2 aranžmana putnici će biti smješteni u dvokrevetnoj sobi. ● U slučaju rezervacije 3 aranžmana putnici će biti smješteni u trokrevetnoj sobi.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan 03.08.

POLAZAK iz Varaždina u 02.00h (parkiralište kod gradskih bazena) / Sesveta u 02.45h (autobusno stajalište nasuprot INA SESVETE JUG) / Zagreba u 03.30h (parkiralište kod hipodroma, iza INA zgrade) / Samobora u 04.15h (parkiralište iza autobusnog kolodvora). Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Munchena sa usputnim zaustavljanjima radi odmora. Dolazak u München u prijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor i ručak te odlazak na dugo očekivanu izložbu Harry Potter: The Exhibition, gdje će svi fanovi moći vidjeti što se događa iza kulisa. U fokusu su filmovi i knjige serijala "Harry Potter", "Fantastične zvijeri" i prošireni Wizarding World, kao i predstava "Harry Potter i ukleto dijete" kroz maštovito osmišljene ambijente, rekonstrukciju poznatih scena, likova, prizora i bića iz priča.

Nakon izložbe odlazak u razgled grada autobusom i pješice: Kraljevski trg - četvrt muzeja sa slavnim pinakotekama - Ludwigstrasse - Maximilianeum - Isarska vrata - Karlov trg... Nakon razgleda odlazak prema hotelu. Smještaj u hotelu te slobodno vrijeme za individualni program. Noćenje.

2. dan 04.08.

Doručak u hotelu. U 09:00h polazak prema dvorcu Neuschwanstein, jedno od najbajkovitijih izdanja koji neće ostaviti ravnodušnima ni ambiciozne i pomalo pompozne Slytherine. 

Ludwig II. je inspiraciju za izgradnju dvorca pronašao u Wagnerovoj operi Parsifal, a cijeli dvorac donosi srednjovjekovni štih te obiluje pozlaćenim detaljima. U dvorcu se nalazi i spilja sa slapovima i šarenom rasvjetom. Prije odlaska u obilazak dvorca slobodno vrijeme za ručak. Nakon obilaska dvorca polazak prema mjestu polaska. Dolazak u mjesto polaska u kasnim večernjim satima.