Vaš limeni ljubimac zaslužuje najbolje - kemijsko čišćenje svih sjedala i vrata uz opciju anti-alergijskog čišćenja aloe verom, vanjsko pranje te zaštita vozila voskom u Auto centru Jimmy u Zagrebu!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 139,00 €
Ušteda 40%
Cijena 79,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 28.04.2024.

Kemijsko čišćenje vozila Kercher strojevima (sjedala i vrata)

Vanjsko i unutarnje pranje

Djelatnici autopraone vrlo uspješno će skinuti sve vrste prljavštine ekološkim preparatima, koji ne uništavaju vaše tkanine, koje vam tradicionalna sredstva izbjeljuju i uništavaju spužvu, zbog agresivne strukture + zaštititi Vaše vozilo voskom na bazi NANO tehnologije

Nanosloj je otporan na UV zračenje, prozračan je, te izuzetno fleksibilan (do 300%).

Koliko će dugo zaštita biti postojana ovisi o mnogo faktora kao što su: tip površine, očekivano korištenje (trošenje) površine, moguća oštećenja, te trajnost varira između 2 i 5 godina. Tu informaciju, prilagođenu vašim potrebama, skupa sa karakteristikama i performansama zaštite na različitim površinama možete dobiti iz prve ruke od naših stručnih djelatnika.

Vozila zbog sušenja ne smiju biti na rezervi! 

Nadoplata za ekstremno prljave automobile - po dogovoru. Ponuda vrijedi za osobna vozila, za veća vozila nadoplata na licu mjesta, ovisno o veličini vozila. Monovolumen/jeep/kombi - nadoplata po dogovoru.