[10.02. ili 14.02.] Proslavite Gurmansko Valentinovo u restoranu Maestro u Hotelu Phoenix 4* uz Romantičnu večeru u više sljedova s uključenim pićem, za samo 38€/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu te isključivo za 10.02. ili 14.02.2024. U opciji 10.02. uključen i glazbeni program uz romantične hitove i ples.

Sve nam se više bliži dan zaljubljenih, a vi još uvijek ne znate kako bi iznenadili svoju dragu ili svog dragog? HOTEL PHOENIX 4* se i ove godine potrudio da žar Vaše  ljubavi rasplamsa  i pobudi strast!

Prepustite se užitku u romantično uređenom RESTORANU MAESTRO uz senzaciju  mirisa i okusa i romantike. Očekuje Vas strastveno gastronomsko iskustvo naše vrhunske kuhinje u više sljedova o kojem ćete pričati cijele godine. Dopustite da kreiramo romantičnu priču za pamćenje...

Romantična večera "Ljubavni Maestro Party" uključuje: dobrodošlica uz čašu pjenušca (hladna ili topla verzija obogaćena dodacima) ● Savršeni početak (proljetne rolice) ● Your Special Date (krem juha od šparoga s mediteranskim brusketama) ● Tango u Parizu (sporo pečena teletina na način šefa kuhinje, zapečene pole krumpira sa cvijetom soli i povrće, zimska salata sa dressingom) ● Čokoladni afrodizijak (čokoladno srce za zaljubljene) ● Čaša bijelog ili crnog kvalitetnog vina

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdice u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo. 

Hotel Phoenix smješten je na adresi Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete, na glavnoj cesti 700 m od obilaznice ili na glavnoj cesti prema centru Zagreba, u blizini shopping centara Ikea, Designer Outlet Croatia i City Centar East.