Uskršnji odmor u Forest Hotelu Videc 3* u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 2 polupansiona za 2 osobe, blagdanske i lokalne specijalitete te uživanje u unutarnjem bazenu, bogatu dječju animaciju...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Forest Hotel Videc se nalazi u sklopu Pohorje Village Wellbeing Resorta, koji je udaljen samo 300 m od gondole koja spaja Maribor i Pohorje... Kupon vrijedi od 22.03. do 01.04.2024.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort, hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje.

U cijenu uključeno : 2 noćenja na bazi prigodnog uskršnjeg buffet doručka i večere pune lokalnih specijaliteta ● smještaj u standard dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem i balkonom ● neograničeno kupanje u WellNest bazenu ● bogata dječja animacija - kreativne radionice, igraonica za najmlađe, šetnje vodičem do slapa Skalca, potraga za pisanicama ● besplatan vanjski parking u sklopu resorta

FOREST HOTEL VIDEC 3* nalazi se u sklopu naselja Pohorje Village Wellbeing Resort, gdje se uz vrhunski restoran nalazi i udoban Lobby bar. 

Gosti hotela mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Hotel ima 28 soba, a sve su opremljene kupaonicom s kadom ili tušem, kabelskom LCD TV i besplatnim WIFI internetom. Prostrane dvokrevetne sobe imaju dva ili više pomoćnih ležaja i balkon s pogledom na šumu.

Hotel ima prostrani restoran s terasom i prikladno spremište za skije s izravnim pristupom iz hotela. 

Nudi i najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata. Gostima je na raspolaganju i besplatni parking.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 vučnica, 16 ski-liftova i gondolom.