Bogati vikend program za detox i opuštanje u Pohorje Village Wellbeing Resortu - 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, Svijet sauna, kupanje, vođena vježba joge, karta energetske rute Bolfenk...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite izvrsnu priliku za idiličan odmor na Pohorju uz opuštanje i rekreaciju za čitavo tijelo i duh! Kupon vrijedi za vikend 05.04.-07.04.2024.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort, hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellness i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.

U cijenu uključeni i : popodnevni zdravi zalogaji uz detox napitke u Lobby baru ● svaki dan ulaz u Svijet sauna (16-20 h) gdje će biti dostupni detox čajevi, voće i orašasti plodovi ● vođena vježba joge s Anjom Kaloh iz Asteya joga - joga za svježi početak dana, joga za unutarnju ravnotežu i opuštanje uma i duha - petak 17 h, subota 08 h i 16 h, nedjelja 08 h ● neograničeno kupanje u WellNest bazenu (otvoren svakim danom 14-20 h) ● karta energetske rute Bolfenk sa sedam energetskih točaka čiji se ulaz nalazi u neposrednoj blizini hotela Bolfenk ● neograničeno korištenje funkcionalnog fitness centra u hotelu

Gosti mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Na drugom katu nalazi se Svijet sauna s različitim saunama, ledenom špiljom, Kneipp bazenom i whirlpoolom.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.