Zdravi i fit kroz zimu u Opatiji! Uživajte u 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe uz 1x lagani ručak u 3 slijeda te unutarnji bazen u Hotelu Istra 3* i rekreirajte uz bogat izbor aktivnosti!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 3 godine s roditeljima na osnovnom ležaju GRATIS! Kupon vrijedi od 12.02. do 29.02.2024.

HOTEL ISTRA 3* u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada. Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i nudi prekrasne poglede na more. Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

U ponudu Vas očekuju i 2x bogati i zdravi buffet doručak, 2x večera i piće iz šankomata uz večeru te 1x lagani ručak u 3 slijeda (drugi dan boravka)!

Najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj (2022.)

Hotel Istra nagrađen je od strane Hrvatske gospodarske komore eminentnim Turističkim cvijetom kao najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj!

Dvokrevetna standard soba ima odvojene krevete, kupaonicu s kadom ili tušem, klima uređaj, LCD TV (kabelska), telefon s direktnim biranjem, sušilo za kosu, pisaći stol, Wi-Fi Internet priključak 

Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni je adut ovog opatijskog hotela.

Opustite se u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, a zaželite li se aktivnosti rekreacije i zabave na raspolaganju su Vam AKTIVNI PROGRAMI - Qj Gong, disco aqua aerobics, SUP joga, Strong & Active, pool biking, joga & vježbe disanja, Latin aerobics, Fit pilates, joga pod zvijezdama, Aqua Gym!

AKTIVNI PROGRAM

● utorak: Qi Gong, disco aqua aerobics, SUP joga

● srijeda: Strong & Active, pool biking, joga & vježbe disanja

● četvrtak: Qi Gong, Latin aerobics, SUP joga

● petak: Fit Pilates, pool biking, joga pod zvijezdama

● subota: Qi Gong, Aqua Gym, SUP joga

● nedjelja: Smovey šetnja, pool biking, pozdrav mjesecu  

*Hotel zadržava pravo izmjene programa.