Osvježite kožu lica ili lica, dekoltea i vrata u Poliklinici Superiora u Zagrebu! IGLIČNA MEZOTERAPIJA koktelima s hyaluronom i vitaminima za smanjivanje bora i vraćanje tonusa!

Puna cijena 119,45 €
Ušteda 33%
Cijena 79,50 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Podarite koži dubinsku hidrataciju, vratite joj izgubljeni tonus i elastičnost... Kupon se može iskoristiti do 16.04.2024.

Mezoterapija lica koktelima hyalurona za blistav i osvježen izgled kože

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. U gornje slojeve kože apliciraju se aktivni revitalizirajući sastojci koji prodiru u dublje dijelove kože gdje su i najučinkovitiji. 

Kako biste što bolje shvatili učinak zahvata, možemo ga opisati kao kremu koja ima potkožno djelovanje. Kao što krema hrani i hidratizira kožu s vanjske strane, tako mesogun čini kožu elastičnom i mekom ,poboljšavaju metabolizam, cirkulaciju limfe i krvi s ciljem smanjivanja bora, izbjeljivanja kože i zadržavanja vlažnosti, poboljšavanja celulita, ubrzavanja otapanja masnoća i gubitka tjelesne težine.

Tijek zahvata

Električni napon pulsira hidrofilnim kanalima kroz lipidni sloj u koži, čime se povećavaju električni impulsi i propusnost kože. U toj povećanoj propusnosti kože aktivne i visoko molekularne tvari prodiru bezbolno u dublje slojeve kože čime potiču metabolizam kože. Prednost ovog tretmana u odnosu na iglični je izostanak neugodne popratne pojave poput hematoma ili osipa. Ovaj će novi bezbolni i precizni kozmetički tretman ostaviti odmah vidljiv dojam na vaše klijente!

Tijek oporavka i korisni savjeti

Sam zahvat je gotovo bezbolan baš kao i oporavak. Blaže crvenilo i otečenost mogu potrajati do nekoliko sati nakon tretmana i tada se osobe mogu vratiti obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ne preporučuje se izlaganje suncu nakon zahvata.

Rezultati su vidljivi vrlo brzo, a za potpuni učinak, tretmane je potrebno ponoviti nekoliko puta godišnje. Osobe starije od 50 godina i oni kojima je koža u primjetno lošem stanju, mogu biti podvrgnuti nešto intenzivnijem tretmanu koji valja češće ponoviti.