Vrijeme je za novu frizuru - pranje, fen frizura i botox njega ili pranje, bojanje ili pramenovi uz botox njegu i fen frizuru u Frizerskom salonu i studiu ljepote Manuela u Zagrebu po super cijenama!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.04.2024.

Za bojanje se koriste Nook Veganske boje na bazi voćnih kiselina bez parabena.

Ponuda pramenova se odnosi na klasične jednobojne pramenove.

Za razliku od tradicionalnih škara, koje otvaraju kutikulu i ostavljaju kosu podložnu utjecaju okoliša, toplina VRUĆIH ŠKARA zatvara vrh kose kako bi uhvatila vlagu i zaštitila kosu od oštećenja. Kosa će izgledati svježe tjednima, ali neće zauvijek izliječiti ispucale vrhove. Morate biti dosljedni redovitom šišanju vrućim škarama. Vruće škare najbolje djeluju na tankoj, ispucaloj i kovrčavoj kosi jer zaglađuju vrhove, čineći kosu da ima više volumena.

BOTOX

Botox za kosu ili Rebuild tretman služi za zaštitu i obnovu slabe i oštećene kose i kose tretirane kemijskim tretmanima. Pojačava elastičnost kapilara i vraća hranjive tvari u dubinu oštećene strukture kose. Aminokiseline imaju zaštitnu ulogu te pri aplikaciji  privlače se kao magneti u središtu kose i u kutikuli se učvršćuju na trajan način.

Nadoplate za ostale dužine kose za opciju klasičnih pramenova ili opciju bojanja: M dužina kose 10 € (75,35 kn), L dužina kose 13 € (97,95 kn), XL dužina kose 17 € (128,09 kn)

Moguće nadoplate: balayage: 17 € (128,09 kn), za preljev kod pramenova 13 € (97,95 kn), za kovrče i valove na četku 5 € (37,67 kn)