PodržimoNaše

Topimo masne naslage zauvijek! 18 sjajnih tretmana mršavljenja u Salonu ljepote Maša, u Zaprešiću, uz nevjerojatnih 82 % popusta!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite ovu super ponudu Salona ljepote Maša, iz Zaprešića, i pripremite se za 18 efikasnih i bezbolnih tretmana mršavljenja - kavitacija, body former, termo deka, body wraping i anticelulitne masaže! Naši newsletter pretplatnici ostvaruju dodatan popust...Skidamo kile a cijene spuštamo! :)

Ponuda uključuje: 18 tretmana mršavljenja: 

4 x kavitacija,

4 x body former

4 x termo deka,

4 x body wraping,

2 x anticelulitne masaže

Kupon vrijedi za 4 dolaska.

Kavitacija

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.

Body former

Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.

Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.

Anticelulitna masaža

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”). Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života.

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješvanja celulita.

Obavezna rezervacija termina par dana ranije na tel: 092 3188 766 i 091 5690 800.

Potražite nas na Facebook-u! :)