[LAST MINUTE] Dan žena u Imperial Park Hotelu 3* u Vodicama - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona, svečane buffet večere uz živu glazbu, opuštanje u unutarnjem bazenu, poklon iznenađenja...

Super cijena 180,00 €
Uštedi još 9,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 osobu ili 2 osobe i termin 08.03.-10.03.2024.

Očekuju Vas poklon iznenađenja u sobi prilikom dolaska ● piće dobrodošlice ● sajam "Domaće je najbolje" (ponuda i prezentacija proizvoda iz vlastitih obrta i OPG-a Vodica i zaleđa) ● živa glazba 08.03. i 09.03. uz svečanu buffet večeru

IMPERIAL PARK HOTEL 3* 

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjeg bazena i teretane!

VODICE su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.