Proljetni odmor u Blue Waves Resortu 4* na Krku uz 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 13 godina, opuštanje u Health & Relax i SPA zoni i dodatne sadržaje i pogodnosti!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samoj plaži, uz kristalno čisto more, u najljepšoj uvali Malinske očekuje Vas Blue Waves Resort... Kupon vrijedi od 01.04. do 25.04.2024.

BLUE WAVES RESORT 4*

Naša misija započela je 2009. godine kada je Resort i sagrađen, a traje sve do danas. Otok Krk je savršena destinacija za odmor gotovo tokom cijele godine i zaslužuje hotel u kojem istovremeno možete uživati kao u udobnosti vlastitog doma i biti savršeno ugošćeni.

Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala ali i modernim dizajnom, Blue Waves Resort savršeno se uklopio u primorski krajolik. Naših 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. 

Glavni buffet restoran otvoren je za doručak i večeru te se nalazi pored plaže i nudi izravan pogled na more i prostranu terasu. Za doručak odaberite između svježih peciva, žitarica s mlijekom ili jogurtom, vruće kave ili čaja, voćnih sokova, vrućeg švedskog stola s jajima i slaninom, salame i sira, a za večeru uživajte u širokom izboru mesnih i ribljih jela uz priloge, hladna i topla predjela, bar salate i slatki kutak.

Standardna dvokrevetna soba nudi bračni krevet, klima uređaj, sef i radni stol, satelitsku LCD televiziju, telefon, besplatan WiFi, mini bar, odvojenu kupaonicu s kadom i sušilom za kosu. Sobe su okrenute na sjevernu stranu resorta. Veličina sobe je oko 18-20 m2 te može primiti najviše 2 odrasle osobe.

Suite sa pogledom na more nudi spavaću sobu s bračnim krevetom, sefom, klima uređajem i radnim stolom te dnevni boravak sa sofom, satelitskom LCD televizijom, telefonom, besplatan WiFi, mini bar. Kupaonica ima kadu ili tuš, te sušilo za kosu. Spavaća soba i dnevna soba su odvojene vratima. Veličina sobe je oko 30 m2 te može primiti najviše 2 odrasle osobe. Sobe imaju pogled na more.

Family Junior Suite nudi spavaću sobu s bračnim krevetom, sefom, klima uređajem i radnim stolom te dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, satelitskom LCD televizijom, telefonom, besplatan WiFi, mini bar. Kupaonica ima kadu ili tuš, te sušilo za kosu. Spavaća soba i dnevna soba su odvojene vratima. Veličina sobe je oko 30 m2 te može primiti najviše 2 odrasle osobe i 2 djece do nenavršenih 13 godina koja spavaju na sofi.

Family Junior Suite sa balkonom i pogledom na more nudi spavaću sobu s bračnim krevetom, sefom, klima uređajem i radnim stolom te dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, satelitskom LCD televizijom, telefonom, besplatan WiFi, mini bar. Kupaonica ima kadu ili tuš, te sušilo za kosu. Spavaća soba i dnevna soba su odvojene vratima. Veličina sobe je oko 30 m2 te može primiti najviše 2 odrasle osobe i 2 djece do nenavršenih 13 godina koja spavaju na sofi. Sobe imaju balkon i pogled na more.

Ponuda uključuje i korištenje Health & Relax zone (unutarnji bazen, fitness, jacuzzi) ● korištenje vanjskih bazena, ležaljki i suncobrana uz bazene (ovisno o vremenskim prilikama) ● 1x tijekom boravka besplatan ulaz u SPA u trajanju 120 minuta (finska sauna, bio sauna, parna kupelj, grijane keramičke ležaljke) ● 1x Wellness voucher u vrijednosti 8 eura po osobi koji se može iskoristiti za usluge masaže (vrijedi za osobe starije od 18 godina).

Posjet intimnom ambijentu našeg Wellness & SPA učinit će vaš boravak savršeno opuštenim. Neutralne boje i minimalistički dizajn interijera pomoći će vam da se fokusirate na sebe i da se regenerirate. Ovdje ćete pronaći HEALTH & RELAX zonu sa slatkovodnim bazenom, jacuzzijem i fitness sobom, SAUNE & LACONIUM (finska, bio i parna sauna te laconium s keramičkim grijanim ležaljkama i tuševi) i SOBE za masaže, tretmane tijela i njegu lica.

Odmor na suncu potražite i uz dva otvorena bazena sa slatkom vodom koji nude pravi SPA ugođaj. Besplatne ležaljke i suncobrani kraj bazena tu su za vašu potpunu udobnost.

Besplatno korištenje igraonice za djecu svaki dan - Playstation 4, Xbox One, stolni nogomet, air hockey