Uživajte u tjednom ili vikend odmoru u Vrsaru uz 3 dana i 2 noćenja u kompletno opremljenoj Standard mobilnoj kućici za do 6 osoba u Kampu Porto Sole by Maistra!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mobilne kućice Porto Sole osiguravaju Vam toplinu i udobnost vlastitog doma u prekrasnom prirodnom okruženju... Kupon vrijedi do 29.03.2024.; zauzeti termini 01.-03.03., 08.-10.03., 15.-17.03., 18.03., 20.03. i 24.03.

Zaželite li se Istre u bilo koje doba godine, kamp Porto Sole čeka Vas sa smještajem na parcelama uz more ili u mobilnim kućicama.

KAMP PORTO SOLE

Ugniježđen oko zaklonjenog zaljeva na samo nekoliko minuta od Vrsara s 800 mjesta za kampiranje te priključcima za struju, kamp Porto Sole izvrstan je za opuštanje, baš kako ste zamislili - kampiranjem uz more. 

Potpuno opremljene mobilne kućice smještene u blizini plaže idealne su za vaš bezbrižan odmor!

Standard mobilna kućica površine 32 m2 s natkrivenom terasom 24 m2 ima dvije spavaće sobe (bračna soba s krevetom 160 x 200 cm i spavaća soba s dva kreveta 80 x 200 cm), dvije kupaonice s tuš- kabinom i WC školjkom, kutnu garnituru za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i četiri stolice, kuhinju s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjakom sa zamrzivačem te potpuno opremljenu posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu, klima-uređaj, SAT TV, ležaljke za četiri osobe.

U ponudi Vas očekuje i najam bicikla (ovisno o raspoloživosti) te minigolf i stolni tenis (ovisno o raspoloživosti), ali i mogućnost korištenja saune i hidromasažne kade u wellnessu kampa uz nadoplatu!